gevelrenovatie

Need a face-lift?

Het conserveren van gebouwen is onze specialiteit want je gevel is het visitekaartje van je woning en door je oude gevel te renoveren kan je de woning er weer als nieuw laten uitzien.

Door het plaatsen van een nieuwe gevelbekleding kan je hem bovendien ook isoleren zodat de energiefactuur en je EPC-peil ook een stuk lager wordt wat een opwaardering is van uw vastgoed.

Bij een verkoop van uw vastgoed wordt dit als instrument gebruikt om de waarde van uw vastgoed te laten stijgen of devalueren.

ZANDSTRALEN

Is een reinigingstechniek waarbij fijne korrels zand onder hoge druk op de gevel worden geblazen. Deze korrels zullen de vuile laag afschuren en doen de gevel er weer als nieuw uitzien. Zandstralen kan toegepast worden bij bakstenen en is best te combineren met een impregnatie. Om schade te voorkomen wordt eerst een analyse gemaakt van de gevel om na te gaan welke reinigingsmethode het meest geschikt

GEVELREINIGING

Is je gevel nog in prima staat maar ziet hij er onverzorgd uit door vervuiling? Door middel van verschillende reinigingstechnieken zoals stoomreinigen en zandstralen kan je elk type gevel er weer als nieuw laten uitzien.

Voegen herstellen en renoveren

Kapotte voegen ogen niet alleen onverzorgd, maar zijn ook bijzonder schadelijk voor de woning. Vocht kan zich zo opstapelen in de gevel met barsten tot gevolg wanneer het vriest. Een permanente en verzorgde oplossing is dan het herstellen en renoveren van de voegen.

SPUITKURK

Gespoten kurk, kortweg spuitkurk is een decoratieve bescherming op basis van natuurlijke kurkkorrels en een acrylaathars op waterbasis. Spuitkurk is volledig waterdicht maar dampopen.  Deze spuitkurk is beschikbaar in verschillende kleuren en inzetbaar op de meest uiteenlopende ondergronden zoals muren, geverfde oppervlaktes, metaal, vezelcement, hout en kunststof.
Terwijl spuitkurk uw gevel beschermt tegen water en wind kan deze blijven ademen.

Dankzij de isolerende werking van spuitkurk worden koudebruggen en condensproblemen uitgesloten en geeft u uw gevel een nieuw gezicht.

GEVELIMPREGNATIE

Wanneer je het oorspronkelijk karakter van je gevel wil behouden maar last hebt van vochtplekken, dan is impregnatie vast iets voor jou. De gevel wordt eerst gereinigd en stofvrij gemaakt om vervolgens te behandelen met een onzichtbaar impregnatiemiddel. Hierdoor kan het vocht niet langer de woning binnendringen maar blijft de constructie wel ademenen. Zo blijft de spouw droog wat het ook mogelijk maakt om deze te na-isoleren.

VEEL GESTELDE VRAGEN